Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Eric Adler

mastercoach Eric AdlerAvtor programa TOOLS for LIFE® Avstrijec Eric Adler je trener, coach, mastercoach in predavatelj že od leta 1990. Na poti do uspeha je spremljal številne posameznike iz gospodarstva, športa, politike in tudi več tisoč mladih, v sodelovanju z znanimi avstrijskimi podjetji. Eric Adler je ustanovitelj inštituta Adler Social Coaching® za razvoj osebnosti in socialnih kompetenc. Je avtor dveh knjižnih uspešnic: Die 12 Naturgesetze zum Erfolg in Schlüsselfaktor Sozialkompetenz in avtor satiričnega coaching-kabareta Nutzt eh' Nix. Leta 2012 je od ameriške zveze govornikov NSA kot prvi Avstrijec dobil prestižno priznanje certificirani profesionalni govornik CSP (Slovenija še nima govornika s takšnim priznanjem).

Eric Adler je kot mastercoach avtor lastne metode mentalnega treninga, ki sestoji iz dnevnih spoznanj, dnevnih vaj, delavnic in coachinga. Na osnovi svoje metode in knjižnih uspešnic je pripravil programe za osebnostni in mentalni razvoj različnih ljudi:

  • MASTERY.PROGRAM® za podjetnike, vodje, mentorje, starše in vrhunske športnike
  • TOOLS for LIFE® za mladostnike med 14. in 25. letom
  • TOOLS for BEST® za tržnike, prodajalce in akviziterje
  • TOOLS for HEALTH® za odrasle, željne zdravega življenjskega sloga
  • TOOLS for DOGS® za lastnike psov

Eric Adler živi v Avstriji v bližini Dunaja, kjer v sodelovanju z različnimi strokovnimi inštitucijami razvija nove programe za osebnostni in mentalni razvoj.

Želite izvedeti več? Pišite nam!

Če želite z razvojem socalnih kompetenc trajno povečati vaše sposobnosti živeti zadovoljno in uspešno, pa niste prepričani, ali je metoda Adler Social Coaching® prava rešitev za vas, izpolnite spletni obrazec, v katerem navedite kontaktne podatke, na katerih vas lahko dosežemo. V najkrajšem času se vam bo odzval naš predstavnik.

>> spletni obrazec

JoomSpirit