Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Metoda Adler Social Coaching®

Metoda Adler Social Coaching® je edinstvena metoda za osebnostni razvoj. Merljivo in trajno (!!) razvija 22 kompetenc, ki jih potrebujete za kvalitetno življenje in uspešno delovanje tako na zasebnem kot na poklicnem področju. Metoda sestoji iz naslednjih aktivnosti:

  • delavnice
  • dnevna individualna spoznanja
  • dnevne individualne vaje
  • individualni e-coaching
Metoda Adler Social Coaching® ni edinstvena samo zato, ker združuje različne načine osebnostnega razvoja. Edinstvena je predvsem zato, ker so ti načini enakomerno porazdeljeni v obdobje 4 do 9 mesecev (odvisno od programa), v tem času pa se udeleženci po skrbno pripravljenih programih razvijajo vsak dan. Osebnostni razvoj z nizko intenzivnostjo in redno vadbo je neprimerno bolj uspešen od kratkih, visoko intenzivnih programov, saj imajo udeleženci na voljo dovolj časa za ponotranjenje pridobljenega znanja in izkušenj, brez da bi bili preobremenjeni.

Delavnice

Programi Adler Social Coaching® vsebujejo 6 do 9 delavnic, ki trajajo 2 do 4 ure. Število in trajanje delavnic je odvisno od programa. Tako program Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® vsebuje 9 štiriurnih delavnic, programa Adler Social Coaching® TOOLS for BEST® za tržnike in Adler Social Coaching® TOOLS for LIFE® za mladostnike pa 6 dveurnih delavnic.

Delavnice vodijo certificirani trenerji Adler Social Coaching®. Na delavnicah udeleženci rešujejo različne problemsko usmerjene naloge in razvijajo socialne kompetence. Na delavnicah tudi spremljamo napredek iz obdobja med delavnicami, ko se udeleženci razvijajo individualno. Udeleženci delavnic poleg znanja in samorefleksije dobivajo tudi usmeritve in motivacijo za nadaljnji osebnostni razvoj.

Individualna dnevna spoznanja

Individualna spoznanja so poleg individualnih vaj osrednji del vseh programov Adler Social Coaching®.

Metoda Adler Social Coaching® namenja posebnost pozornost obdobjem med delavnicami. Takrat se praviloma ne dogaja nič, udeleženci celo pozabljajo, kaj so se naučili na delavnicah in se vračajo v stare vzorce. Kakšna zamujena priložnost! Zato smo v Adler Social Coaching® pripravili individualni program osebnega razvoja za obdobje med delavnicami, ki sestoji iz dnevnih spoznanj in dnevnih vaj.

Individualna spoznanja so namenjena individualnemu osebnostnemu razvoju v obdobjih med delavnicami. Program individualnih spoznanj je takšen, da se boste vsak dan nekaj novega naučili. Morda se sliši nemogoče, toda s premišljenimi izborom zanimivih kratkim problemov, primerov in zgodb boste vsako jutri z veseljem poprijeli za program. Na ta način boste, brez da bi dnevno porabili veliko časa, vsak dan korak po koraku napredovali in hkrati bili visoko motivirani za osebnostni razvoj.

Število individualnih spoznanj se spreminja od programa do programa. Najkrajši programi imajo po 84 spoznanj, najdaljši pa 177.

Individualne dnevne vaje

Individualne dnevne vaje dopolnjujejo individualna dnevna spoznanja. To, kar se boste na delavnicah in z branjem dnevnih spoznanj naučili, to boste z opravljanjem dnevnih vaj preizkusili v praksi. Z dnevno vajo se boste seznanili vsako jutro med branjem dnevnega spoznanja, vajo pa boste izvajali tekom dneva. Brez skrbi, vaje ne zahtevajo posebnega časa ali kraja za izvajanje. Videli boste, da jih boste lahko izvajali kadarkoli in kjerkoli: na delovnem mestu, doma, med vožnjo z avtomobilo, opravljanjem rutinskih opravil... Pa ne samo to, izvajanje vaj je zelo zabavno in vam bo popestrilo marsikateri trenutek. Tako boste na preprost in zabaven način napredovali vsak dan!

E-coaching

Pri mentalnem razvoju in doseganju pomembnih ciljev je nemogoče v naprej predvideti, kdaj in v kakšnem obsegu boste potrebovali individualno podporo. Zato vam pri vseh programih po metodi Adler Social Coaching® nudimo neomejeno individualno podporo v obliki e-coachinga, ki jo lahko koristite kadarkoli jo potrebujete. V času trajanja programa je e-coaching ne glede na obseg vključen v ceno in ne zahteva nikakršnega doplačila. Kadarkoli boste potrebovali podporo trenerja, se mu oglasite preko elektronske pošte ali telefona in trener se bo posvetil samo vam.

Želite izvedeti več? Pišite nam!

Če želite z razvojem socalnih kompetenc trajno povečati vaše sposobnosti živeti zadovoljno in uspešno, pa niste prepričani, ali je metoda Adler Social Coaching® prava rešitev za vas, izpolnite spletni obrazec, v katerem navedite kontaktne podatke, na katerih vas lahko dosežemo. V najkrajšem času se vam bo odzval naš predstavnik.

>> spletni obrazec

JoomSpirit