Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Certificirani trenerji Adler Social Coaching®

Program Adler Social Coaching® TOOLS for LIFE® vodijo profesionalni trenerji, ki so se izobraževali in uspešno certificirali pri avtorju programa, Ericu Adlerju.

mag. Blaž Suhač

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mentalni trener, poslovni svetovalec in transakcijski analitik-coach se je štiri leta izobraževal pri mastercoachu Ericu Adlerju in psihoterapevtu dr. Zoranu Milivojeviću. Je soustanovitelj podjetja ABMSS, d.o.o., uradnega partnerja Erica Adlerja na področju Slovenije in drugih držav bivše Jugoslavije. Blaž je strokovnjak na področju osebnostnega razvoja, veščin vodenja, čustvene inteligence, reševanja konfliktov in mentalne moči. Njegovo strokovno delo temelji na metodi Adler Social Coaching® in transakcijski analizi.

 
 
 

Slava Suhač

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Po 30 letih poučevanja športne vzgoje več kot 1000 učencev in dijakov je šolske klopi zamenjala za trenerstvo socialnih kompetenc po metodi Adler Social Coaching®. Mlade uči, kako pristopiti k pomembnim situacijam in izbirati rešitve, ki prinašajo koristi za vse, pri tem pa tesno sodeluje tudi z njihovimi starši in učitelji.

 
 
 

Marjeta Čampa

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Po izobrazbi profesorica angleškega jezika in japonologinja, ki je študij nadaljevala na Ekonomski fakulteti. Delala je tako v javnem šolstvu kot v gospodarstvu. Svoje znanje mehkih veščin in različnih metodologij kot višješolska predavateljica že prenaša na izobraževalce v obliki seminarjev in hospitacij. Po metodi Adler Social Coaching® je uspešno delala s številnimi klienti, ki še posebej pohvalijo njeno profesionalnost in sposobnost vzpostavitve stika.

Želite izvedeti več? Pišite nam!

Če želite z razvojem socalnih kompetenc trajno povečati vaše sposobnosti živeti zadovoljno in uspešno, pa niste prepričani, ali je metoda Adler Social Coaching® prava rešitev za vas, izpolnite spletni obrazec, v katerem navedite kontaktne podatke, na katerih vas lahko dosežemo. V najkrajšem času se vam bo odzval naš predstavnik.

>> spletni obrazec

JoomSpirit