Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Pravna obvestila

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje ABMSS, d.o.o., pooblaščeni izvajalec programov Adler Social Coaching® se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko te spletne strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani skladno z določbami Zakona o varnosti osebnih podatkov.

Ob obisku spletne strani Adler Social Coaching® TOOLS for LIFE® (v nadaljevanju: spletna stran) se nekateri podatki, kot so IP naslov, datum, čas in naslov strani, s katere prihajate beležijo na našem strežniku. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Piškotki (cookie-ji)

Spletna stran uporablja piškotke (cookie-je). To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili.

V primeru, da piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje ABMSS, d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ABMSS, d.o.o. ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2014 ABMSS, d.o.o.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletne strani brez predhodnega pisnega soglasja podjetja ABMSS, d.o.o. ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati.

JoomSpirit