Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Coaching za mladostnike TOOLS for LIFE®

Obdobje med 14. in 25. letom starosti je najprimernejše za osebnostni razvoj. V tem obdobju si mladostniki ustvarijo podobo o sebi in svetu ter razvijejo življenjske navade, ki jih običajno bistveno ne spreminjajo več. Tisti, ki takrat razvijejo zdravo mentaliteto in koristne življenjske navade, imajo mnogo večje možnosti živeti v skladnosti s seboj in z drugimi ljudmi. Takšni ljudje so bolj zadovoljni in tudi bolj uspešni.

Program Adler Social Coaching® TOOLS for LIFE® je pogram za osebnostni razvoj za mladostnike med 14. in 25. letom starosti. Uči vse tisto, kar bi svoje otroke naučili dobri starši, če bi imeli dovolj časa in dovolj znanja o vzgoji. Program razvija veščine komunikacije, motivacije in mentalne moči, ki so koristne na vseh področjih življenja. Predvsem pa program pripravi mladostnike na pravočasen in uspešen zaključek izobrazbe, prvo zaposlitev ter na dolgo, uspešno in samostojno življenjsko pot.

Več o programu Adler Social Coaching® TOOLS for LIFE® na spletni strani www.toolsforlife.si.

Želite izvedeti več? Pišite nam!

Če želite z razvojem socalnih kompetenc trajno povečati vaše sposobnosti živeti zadovoljno in uspešno, pa niste prepričani, ali je metoda Adler Social Coaching® prava rešitev za vas, izpolnite spletni obrazec, v katerem navedite kontaktne podatke, na katerih vas lahko dosežemo. V najkrajšem času se vam bo odzval naš predstavnik.

>> spletni obrazec

JoomSpirit