Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Osebni life coaching MASTERY.PROGRAM®

Vsak človek si želi biti zadovoljen in uspešen, žal pa je dejstvo, da to le redkim uspe. Najpogostejši razlogi za neuspeh so neustrezne navade, ki ne prinašajo želenih rezultatov in omejujoča prepričanja, zaradi katerih se nekaterih stvari preprosto ne lotimo, oziroma se jih lotevamo na napačen način. Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® za posameznike je namenjen vsem, ki želijo trajno izboljšati svojo življenjsko situacijo na enem ali več naslednjih področjih:

 • izboljšanje finančnega stanja
 • več notranjega miru, manj stresa, negotovosti in stiske
 • zdrav način življenja, primerna telesna teža, več kondicije in lepši izgled
 • napredovanje v karieri
 • kvalitetno partnerstvo
 • velika in kvalitetna socialna mreža
 • življenjske navade, ki vas izpolnjujejo

Potek programa

Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® traja 9 mesecev in vsebuje:

 • 9 delavnic, ki se nanašajo na različne teme s področja osebnostnega razvoja
 • vsakodnevno spoznavanje različnih tipičnih življenjskih situacij, možnih odzivov in posledic
 • vsakodnevno izvajanje praktičnih vaj, povezanih z dnevnimi spoznanji
 • individualni e-coaching

Osrednji del pograma so dnevna spoznanja in dnevne vaje, ki jih udeleženci opravljajo individualno na delovnem mestu. Pridobivanje spoznanj in opravljanje vaj poteka vsak delovni dan, kar zahteva 15 minut dnevno. Proces se v celoti vključi v vaš vsakdanjik, zato je primeren tudi za tiste, ki zaradi drugih obveznosti svojemu razvoju ne morejo posvečati veliko časa.

Vas zanima, kakšna so dnevna spoznanja in dnevne vaje? Kliknite tukaj in si oglejte nekaj primerov.

Poleg individualnega razvoja metoda vključuje še 9 delavnic, ki potekajo enkrat mesečno in individualni e-coaching. Delavnice vodi certificiran trener Adler Social Coaching® in potekajo v skupini. Delavnice so namenjene izobraževanju, skupnemu reševanju problemov, spremljanju napredka in motiviranju za nadaljnji individualni razvoj.

E-coaching lahko udeleženci koristijo po svoji želji v neomejenem obsegu. Kadarkoli med svojim individualnim razvojem se želi udeleženec programa s svojim coachem pogovoriti o svojih problemih, željah, ciljih, odločitvah itd., ga lahko kontaktira. Naši coachi so odzivni in vam na vedno na razpolago.

Želite izvedeti več? Pišite nam!

Če želite z razvojem socalnih kompetenc trajno povečati vaše sposobnosti živeti zadovoljno in uspešno, pa niste prepričani, ali je metoda Adler Social Coaching® prava rešitev za vas, izpolnite spletni obrazec, v katerem navedite kontaktne podatke, na katerih vas lahko dosežemo. V najkrajšem času se vam bo odzval naš predstavnik.

>> spletni obrazec

JoomSpirit