Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Executive coaching MASTERY.PROGRAM®

Dober vodja prevzema iniciativo. Ima osebnost, pogum, vizijo in željo po uspehu. Dober vodja vzpodbuja svoje ljudi, da delujejo po svojih optimalnih sposobnostih in vidno prispeva k uspehu organizacije. Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® je zanimiv in izzivov poln program za osebnostni razvoj vodij. Primeren je za vodje v mikro, manjših, srednjih in velikih podjetjih. Razvija:

 • 22 sklopov veščin in kompetenc. (kliknite tukaj za seznam in opis kompetenc)
 • Veščine funkcionalne komunikacije v različnih poslovnih situacijah, npr. dajanje navodil, dajanje povratnih informacij, glajenje nesporazumov, reševanje konfliktov, pogajanja in podobno.
 • Motivacijske veščine: motiviranje sebe, motiviranje sodelavcev, avtentičnost in karizma.
 • Mentalno moč: samozavest, čustvena stabilnost, notranji mir, premagovanje stresa, vztrajnost.

Potek programa

Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® je devetmesečni program, ki sestoji iz štirih skupin aktivnosti:

 • 9 delavnic, ena delavnica mesečno
 • vsakodnevno spoznavanje različnih tipičnih življenjskih situacij, možnih odzivov in posledic (skupaj 177 spoznanj)
 • vsakodnevno izvajanje praktičnih vaj, povezanih z dnevnimi spoznanji (skupaj 177 vaj)
 • individualni e-coaching

Posebnost programa Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® je, da je zelo dobro integriran z normalnim delovnikom. Udeleženci za osebnostni razvoj izkoriščajo dejanske situacije na delovnem mestu. Na ta način dosežemo, da se udeleženci razvijajo na konkretnih primerih, hkrati pa udeležba na programu ne zahteva skoraj nikakršne odsotnosti z delovnega mesta.

Osrednji del pograma Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® so dnevna spoznanja in dnevne vaje, ki jih udeleženci opravljajo individualno na delovnem mestu. Pridobivanje spoznanj in opravljanje vaj poteka vsak delovni dan, kar zahteva 15 minut dnevno.

Vas zanima, kakšna so dnevna spoznanja in dnevne vaje? Kliknite tukaj in si oglejte nekaj primerov.

Poleg individualnega razvoja metoda vključuje še 9 delavnic in individualni e-coaching. Delavnice potekajo enkrat mesečno in jih vodi certificiran trener Adler Social Coaching®. Delavnice so namenjene izobraževanju, skupnemu reševanju problemov, spremljanju napredka in motiviranju za nadaljnji individualni razvoj.

Individualni e-coaching lahko udeleženci koristijo po svoji želji v neomejenem obsegu. Kadarkoli med svojim individualnim razvojem se želi udeleženec programa s svojim coachem pogovoriti o svojih željah, problemih, ciljih, odločitvah itd., ga lahko kontaktira. Naši coachi so odzivni in vam na vedno na razpolago.

Koristi

Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® prinaša številne koristi, ki jih ustvarjamo s celostnim osebnostnim razvojem. Z izobraževanjem in treningom novih veščin udeleženci razvijajo veščine komunikacije, znajo vzdrževati visoko motivacijo in krepijo mentalno moč. Evalvacije, ki jih opravljamo po končanem programu so pokazale, da udeleženci:

 • občutno več ljudi nagovorijo poslovno in tako ustvarijo več poslovnih stikov
 • čutijo odgovornost za soustvarjanje dobre delovne klime in odnosov med sodelavci
 • v pogovorih, še posebej pri poslovnih pogajanjih nastopajo bolj samozavestno in sklepajo boljše dogovore
 • postanejo bolj odporni na stres in lažje premagujejo težavna obdobja

Evalvacije so pokazale tudi, da se po končanem programu Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® poveča učinkovitost celotnega delovnega tima, več udeležencev pa nas je pohvalilo, ker se jim je po končanem programu Adler Social Coaching® MASTERY.PROGRAM® izboljšal poslovni izzid.

Želite izvedeti več? Pišite nam!

Če želite z razvojem socalnih kompetenc trajno povečati vaše sposobnosti živeti zadovoljno in uspešno, pa niste prepričani, ali je metoda Adler Social Coaching® prava rešitev za vas, izpolnite spletni obrazec, v katerem navedite kontaktne podatke, na katerih vas lahko dosežemo. V najkrajšem času se vam bo odzval naš predstavnik.

>> spletni obrazec

JoomSpirit