Coaching z opaznimi in trajnimi učinki, za več uspehov in večjo kvaliteto življenja

Prodajni coaching TOOLS for BEST®

Prodaja je navezovanje stikov, vzpostavljanje odnosov, vlivanje zaupanja, ugotavljanje potreb in delovanje v obojestransko korist. Prodaja zahteva disciplino in pozitivne misli. Te lastnosti razvija zanimiv in izzivov poln program Adler Social Coaching® TOOLS for BEST®. Namenjen je tržnikov vseh vrst, na primer:.

 • tržnike v prodajnih salonih (avtomobili, pohištvo, specializirane trgovine itd.)
 • svetovalce v bankah
 • zavarovalne zastopnike
 • trgovske potnike in akviziterje
 • samostojne podjetnike, obrtnike in druge, ki sami tržijo svoje storitve

Potek programa

Adler Social Coaching® TOOLS for BEST® je štirimesečni program, ki sestoji iz štirih skupin aktivnosti:

 • 6 delavnic, ki potekajo vsake tri tedne
 • dnevna spoznavanja različnih tipičnih situacij v trženju, možnih odzivov in posledic
 • dnevno izvajanje praktičnih vaj, povezanih z dnevnimi spoznanji
 • individualni e-coaching

Posebnost programa Adler Social Coaching® TOOLS for BEST® je, da je zelo dobro integriran z normalnim delovnikom. Udeleženci za osebnostni razvoj izkoriščajo dejanske situacije na delovnem mestu. Na ta način dosežemo, da se udeleženci razvijajo na konkretnih primerih, hkrati pa udeležba na programu ne zahteva skoraj nikakršne odsotnosti z delovnega mesta.

Osrednji del pograma Adler Social Coaching® TOOLS for BEST® so dnevna spoznanja in dnevne vaje, ki jih udeleženci opravljajo individualno na delovnem mestu. Pridobivanje spoznanj in opravljanje vaj poteka vsak delovni dan, kar zahteva 15 minut dnevno.

Vas zanima, kakšna so dnevna spoznanja in dnevne vaje? Kliknite tukaj in si oglejte nekaj primerov.

Poleg individualnega razvoja metoda vključuje še 6 delavnic, ki potekajo enkrat mesečno, in individualni e-coaching. Delavnice vodi certificiran trener Adler Social Coaching® in potekajo v skupini. Delavnice so namenjene izobraževanju, skupnemu reševanju problemov, spremljanju napredka in motiviranju za nadaljnji individualni razvoj.

E-coaching lahko udeleženci koristijo po svoji želji v neomejenem obsegu. Kadarkoli med svojim individualnim razvojem se želi udeleženec programa s svojim coachem pogovoriti o svojih problemih, željah, ciljih, odločitvah itd., ga lahko kontaktira. Naši coachi so odzivni in vam na vedno na razpolago.

Koristi

Adler Social Coaching® TOOLS for BEST® tržnikom prinaša številne koristi, ki jih ustvarjamo s celostnim osebnostnim razvojem. Z izobraževanjem in treningom novih veščin udeleženci razvijajo veščine komunikacije, znajo vzdrževati visoko motivacijo in krepijo mentalno moč. Evalvacije, ki jih opravljamo po končanem programu so pokazale, da udeleženci:

  • občutno več ljudi nagovorijo poslovno in tako ustvarijo več poslovnih stikov
   trajno povečajo svoj prodajni uspeh za povprečno 35%
   v pogovorih, še posebej pri poslovnih pogajanjih nastopajo bolj samozavestno in sklepajo boljše dogovore
   postanejo bolj odporni na stres in lažje premagujejo težavna obdobja

Želite izvedeti več? Pišite nam!

Če želite z razvojem socalnih kompetenc trajno povečati vaše sposobnosti živeti zadovoljno in uspešno, pa niste prepričani, ali je metoda Adler Social Coaching® prava rešitev za vas, izpolnite spletni obrazec, v katerem navedite kontaktne podatke, na katerih vas lahko dosežemo. V najkrajšem času se vam bo odzval naš predstavnik.

>> spletni obrazec

JoomSpirit